Back to school

Yes, rubriken får tala för sig själv. Idag är det den sista dagen på lovet och det känns sådär. Jag ser inte fram mot de nationella proven, inlämningar, prov, sömnlösa nätter och alla kalla promenader ner till bussen varje morgon. Men det ska samtidigt bli skönt med rutiner igen. Jag får alltid känslan av att jag slösar bort massor av tid när det är lov. Att man verkligen måste ta vara på tiden som man är ledig men vad är lov till för egentligen? Jo, att vara ledig och ta det lugnt! Jag måste börja tänka så, hehe.
Jag har för första gången i mitt liv haft ett riktigt händelserikt lov. Jag har hunnit med att shoppa i Göteborg, äta på resturang, gå på bio, pröva på frozen youghurt, börjat kolla på en ny serie och tränat. Så jag har väl inte slösat bort så mycket tid, hehe. 
Men den bästa dagen på lovet var lätt alla hjärtans dag. Jag och Eric tog bussen in till Borås och gick runt lite i affärer och kollade. Sen gick vi till en grekisk resturang som heter Oliven. När vi kom in där så sa en servitör att ALLA bord var reserverade och så var det i hela Borås. (Helvete, där var hela kvällen förstörd) tänkte jag men den snälla servitören fixade ändå ett bord åt oss! Vi beställde en rätt som innehöll kycklingspett, klyftpotatis, tzatsiki och grönsaker. Det var såå gott!! När vi skulle gå så kom en charmig servitör fram till mig, gav mig en ros och sa "ikväll så bjuder vi alla damer på en ros" Så mysigt! Vi gick och satte oss på Espresso house i väntan på att vår bio skulle börja och där beställde Eric varm choklad medan jag beställde en stor chailatte (standard). Filmen vi såg heter "The wolf of Wall Street" och den var bra. Den är dock tre timmar lång så man får lite ont i rumpan av allt sittande, hehe. Filmen var slut ganska sent så det gick ingen buss så Erics föräldrar var jättesnälla och hämtade oss och körde sedan hem oss. Hemma så åt vi lite och sen gick vi och lade oss. Jättemysig dag verkligen!