Kaffe är en pina

Åh måste be om ursäkt för denna usla uppdatering! Har haft mycket i skolan de senaste så har inte hunnit med att sitta vid datorn alls faktiskt. Men det ska jag ändra på!
Ja, jag har inte gjort så mycket annat än att plugga och träna den senaste tiden faktiskt. Tråkigt! Men nu närmar sig slutet av vårterminen och då är det alltid massor att plugga, usch. Förstår inte varför det alltid ska vara så. Men det är bara att kämpa på!
Hur har min söndag sett ut då? Jo, den började med att jag vaknade upp jämte Eric här hemma. Vaknade jättetidigt, vid åtta. Låg kvar i sängen tills halv tio och sen gick vi ner och åt. Jag gjorde jordgubbssmoothie och åt som vanligt mackor med kyckling och avokado på. Det är så galet gott!!! Eric åkte hem vid elva för att han hade fotbollsmatch och sen dess så har jag städat i köket, pluggat, lagat lunch, pluggat, tvättat, pluggat och kokat kaffe. Det sista är endast för att jag har bestämt mig för att jag ska lära mig att dricka det, men det är verkligen inte gott.
Om ca 1h och 30min så har jag träning. Det är endast TVÅ träningar kvar innan vi åker till Helsingborg nästa helg och tävlar på RM. Är verkligen nervös.. Men mitt lag är ju det bästa så att det kommer ju självklart att gå toppen! 
 

Kommentarer

KOMMENTERA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: