Tips - kokosolja

Denna produkt är så fantastisk för håret! Jag har sedan hyfsad lång tid tillbaka hållit på med olika oljor och medel för mitt hår. Det senaste jag använde var ricinolja men jag tyckte att håret blev fettigt snabbt och att min hårbotten blev torr så jag slutade med det. Ett tag så gjorde jag även hårinpackning varje gång jag var nere i duschen men jag upplevde att mitt hår blev oljigt väldigt snabbt efteråt så jag slutade även med det. Men nu har jag läst om kokosolja och jag håller verkligen med om att det är jättebra för håret! Håret blir lent och det doftar helt ljuvligt!! 
Jag brukar ta några skedar (se bild ovan) med kokosolja och lägga i en liten skål (se bild ovan) och sedan värma det i micron. Sedan lägger jag först oljan i hårbotten och masserar in det i någon minut. Efter det tar jag oljan i händerna och lägger i det i resten av håret. Jag avslutar med att sätta upp håret i en fläta och låter oljan verka i håret i ca två timmar. 
Tips: Om jag har rakat benen så ta lite kokosolja på benen. Benen blir lena som en babyrumpa och det återfuktar huden jättebra!

Black&white

 

Gymnasieval - check

 
Ja, nu har jag äntligen ansökt till gymnasiet! Jag har varit inne på nästan alla linjer som finns och funderat. Bygg, florist, ekonomi, barn&fritid är några som jag har funderat på men dem linjerna kan slänga sig i sjön nu tycker jag ;-). Ett tag så ville jag bara gå i Borås. Kom jag in på en skola i Borås så skulle jag vara nöjd. Det var nog mest för att just då ville jag bort från allt och börja om på ett nytt liv, men hur tänkte jag egentligen? Jag har ju vänner och pojkvän här, det kan jag ju absolut inte lämna!! Så jag bestämde mig för att gå på gymnasiet här i Tranemo. Jag hade ingen aning om vilken linje jag ville gå men en dag när min mamma hade varit på ett möte om gymnasieval på min skola så sa hon att hon tyckte att jag skulle välja samhällsvetenskap med inriktning beteendevetenskap. De orden fastnade i mitt huvud och jag hade det i tankarna nästan hela tiden. Den andra december (om jag minns rätt, haha) så var alla nior från min skola på gymnasiet en hel dag där vi fick gå runt till de olika programmen och kolla och lyssna på elever och lärare som presenterade sina program. Jag var såklart inne på samhällsprogrammet och lyssnade och det verkade vara en rolig linje så jag bestämde mig för att jag skulle ansöka och det gjorde jag! Första dagen som man kunde skicka in sina ansökningar gjorde jag det. Jag ser fram mot att börja gymnasiet i höst och jag hoppas verkligen att jag kommer in!