Bananpannkakor

 
Häromdagen så testade jag att steka bananpannkakor och det var supergott och superenkelt! Som tillbehör har jag hallon och lite agave sirap på.
Det enda som behövs är 1 banan, 2 ägg och vaniljpulver (frön från en vaniljstång). Första gången så använde jag bara 1 ägg och då var det jättesvårt att steka pannkakorna men jag tycker att det blev mer banansmak då så man får testa sig fram!

Lördag morgon

Godmorgon! Vaknade av att solen sken in och lyste upp mitt rum. Man får ju lite falska förhoppningar då och tror att det är tjugo grader varmt ute och sommar, haha.
Idag hade jag faktiskt tänkt att ta tag i mitt liv lite. Två idrottsinlämningar och en bokrecension ska skrivas och jag tänkte även försöka att plugga lite matte. Nationella proven i matte är bara några veckor bort och jag ska verkligen satsa stenhårt för att få godkänt! Rummet ska också städas då vi får gäster ikväll och jag tänkte även gå ut och springa en runda. Känns bra att jag vaknade så tidigt, då har jag hela dagen på mig att hinna med allt. Men först, frukost.
 

Sweet dreams